Avizelerde Trend Tasarımlar Neler?

29-05-2019 16:19
Avizelerde Trend Tasarımlar Neler?

Dekorasyonu Güçlendirecek Trendler

 

Aydınlatmanın dekorasyondaki yeri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yaşam alanlarınızı düzenlerken aydınlatmayı da mobilya, duvar rengi, zemin kaplama gibi majör bileşenler kadar önemsiyor musunuz?

Aydınlatma dekorasyonun en önemli öğelerinden biri. Bu önem hem işlevinden hem de görsel düzenlemeye yaptığı etkiden kaynaklanmakta. İhtiyacı karşılayacak teknik özelliklere, dekorasyona uyum sağlayacak görsel tasarıma sahip bir aydınlatma aracı seçmek ve onu mekânda doğru konumlandırmak oldukça mühim. 

Aydınlatma dünyasının "nevi şahsına münhasır” üyelerinden avizeler, aydınlatmada en çok tercih edilen araçların başında geliyor. Güncel bir dekorasyon için Hangi Avizeler Moda, bilmenizde yarar var.

 

Modern Tasarımlar

 

Avizelerde son yılların, yükselişini hızla devam ettiren trendi, modern tasarımlar. Bunda, sadeliğin ön planda olduğu modern dekorasyon tarzlarına duyulan ilginin artışı büyük pay sahibi.

Modern dekorasyonlara uyum sağlayacak şekilde tasarlanan avizelerde yalın görüntü söz konusu. Geometrik formlar, serbest formlar ve metalik renkler bunlarda sık sık gözlenmekte. Bu tasarımların modern sanattan ilham aldığını söylemek mümkün. Form, renk, desen üçlüsündeki "düzensiz düzen”, mekâna soyut bir tablonun sahip olduğu derinliği katmakta.

Modern tasarımlara sahip avizeler, yalnızca salon, yemek odası gibi bölümlerde değil, mutfak ve antrede de kullanılabilir.

 

Renkli Avizeler

 

Renkler, aslında modern tasarımın bir uzantısı olarak karşımıza çıkıyor. Geleneksel tasarımlarda görmeye alışkın olmadığımız tonları, yeni modellerde görüyoruz. Bunlar arasında hem canlı hem de soft renkler mevcut.

Renkli olma özelliği avize modellerine spor bir tarz kazandırmakta. Bu sebeple, canlı renkler modern dekorasyonlar için çoğu zaman uygun olmasa da, söz konusu avize tasarımlarıysa, durum değişebiliyor. Modele spor tarz kattıklarından, canlı renkler, avizeler aracılığıyla modern dekorasyonlara girebilmekte. Diğer bileşenlerin çok sade olması durumunda, görüntüyü hareketlendirmek için renkli avizeleri kullanabilirsiniz.

 

… ve Elbette Avangart Avizeler

 

Hangi Avizeler Moda sorusunun değişmeyen cevaplarından biri elbette avangart modeller.

İhtişamlı tasarımlarıyla avangart avizeler, avize denilince ilk akla gelenlerden. Onlar görkemli dekorasyonların olmazsa olmazı. Diğer bileşenler sade olsa bile, mekânda yer alan avangart tasarıma sahip bir avize, bütün bir dekorasyona tek başına ihtişam ekleyebilir.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.