Ev Kuracaklara Tavsiyeler

03-07-2019 14:14
Ev Kuracaklara Tavsiyeler

Öncelikli Eşyaların Temini

 

Mümkün olan en kısa sürede içinde yaşanılabilir bir ortam meydana getirmek için, aciliyeti olan eşyalara öncelik vermeniz gerekiyor. Özellikle bütçeniz kısıtlıysa, erteleyebileceğiz eşyaları daha önce almanız, acil olanları ertelemek durumunda kalmanıza neden olabilir.

Düğün Paketi Mobilya, beyaz eşya ve küçük ev aletleri gibi evlerin öncelikli eşyalarının eksiksiz şekilde temin edilmesinde kullanılabilecek ideal bir seçenek. Paketleri tercih etmeniz, tek tek ürün seçimi için vakit kaybetmenizi önlemenin yanı sıra, özellikle mobilyalarda, birbirine uyumlu parçaları sizin yerinize bir araya getirdiği için de alışverişi kolaylaştırmakta.

 

Eve Hâkim Dekorasyon Stili

 

Kapalı bir mekânı yuva haline getiren şey, detaylardır. Ortam sizi ne oranda yansıtıyorsa orasını o kadar çok ve çabuk benimser ve seversiniz. Bu nedenle, evinize kendinizden bir şeyler katın. Onun, sizin beğenilerinizi ve değerlerinizi yansıtır bir düzenlemeye sahip olması çok önemli.

Mobilya satın alırken seçtiğiniz dekorasyon stili, temel değerlendirme kriteridir. Bununla birlikte günümüzde sadece mobilyalarda değil, beyaz eşya ve küçük ev aletlerinde bile dekorasyonu dikkate almanız mümkün. Yeni ve ezber bozan tasarım anlayışları, bu eşyalarda da görsel çeşitliliği arttırdı, onlara dekoratif unsurlar ekledi.

Hangi dekorasyon stilini kullanacağınız konusunda net bir fikriniz yoksa ürünleri önce satın alma amacıyla değil, stil konusunda fikir edinme amacıyla inceleyebilirsiniz. Seçkin ürünler, stil konusunda size ilham verecektir.

 

Bütçe Planlaması

 

Kötü sürprizlerle karşılaşmamak için plan dâhilinde hareket etmenizde fayda var. Dikkatli şekilde hazırlanmış gerçekçi ve detaylı bir bütçe planı, sürecin sonunda ne kadar gider yapmış olacağınızı, nasıl hareket etmeniz gerektiğini ve önceliklerinizi belirleyecektir.

Evlilik sebebiyle ev kurma söz konusuysa bütçe planlaması daha önemli hal almakta, zira sürece bir de düğün masrafları ekleniyor. Bütçeniz kısıtlıysa düğün için gereğinden fazla masrafa girme konusunda iki kere düşünmelisiniz.

 

İndirimli veya Hediyeli Mobilya Paketleri Zuzima’da

 

İndirimli Düğün Paketi Mobilya Fiyatları, evlilik hazırlıklarını kolaylaştırıyor. Dilerseniz kendi beğenilerinize uygun bir paket hazırlayabilir ve alışveriş tutarınıza göre 100 TL’den 3000 TL’ye kadar indirim kazanabilirsiniz. Zuzima avantajlar dünyasında fırsatlar bununla bitmiyor. Takı masrafından kurtulmak isteyenlere ise alışveriş tutarına göre, istenilen takının aynısı ürettirilip hediye edilmekte.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.