Ev Kurmak Ne Kadara Mal Olur?

09-11-2020 15:50
Ev Kurmak Ne Kadara Mal Olur?

Harcamalar Düğün Neşesini Bozmasın

 
Kısıtlı bir bütçeye sahipsiniz ve yeni bir ev kuracaksınız... Yapacağınız harcamalar gözünüzü mü korkutuyor? 
Bütçenizi sarsmadan masrafların altından nasıl kalkacağınızı düşünmek uykularınızı kaçırmasın. Birkaç önemli noktayı dikkate alarak daha düşük maliyetle yeni yuvanızı kurabilirsiniz.
Yeni ev kurmanın maliyeti özellikle evlilik arifesindeki çiftler için düşündürücü olabiliyor, çünkü bu süreçte onların karşısında bir de nişan/düğün organizasyonlarının maliyeti var. Dolayısıyla hangi eşyaların alımı ertelenebilir, Düğün Paketleri Kaç Lira gibi sorular gündemi oluşturabiliyor. O halde gelin, ev kurma sürecinde bütçenizi akıllıca yönetmek için neleri göz önünde bulundurabileceğinize bir bakalım.
 

Önce Plan Yapın

 
Eşyaların hepsini mi başlangıçta temin edeceksiniz yoksa ilk etapta öncelikli olanları mı alacaksınız? Harcayabileceğiniz toplam tutar ne kadar? Piyasada ürün fiyatları hangi civarda? Uygun fiyatlı ürünler sunan firmalar hangileri?  İyi bir plan, bu tür soruların cevabını içerir.
Paranızı nereye/nasıl harcayacağınızı planlamak, sizi gereksiz harcamalardan korur, eşya temininde eksikliklerin ortaya çıkmasını önler.
Yapacağınız planın gerçekçi olmasına dikkat edin. Harcamak için belirlediğiniz tutar, gerçekten harcayabileceğiniz tutar mı yoksa imkân olsa harcamak isteyeceğiniz tutar mı?
Düğün Paketlerinden Yararlanın
Birden çok ürünün/ürün grubunun bir arada olduğu Düğün Paketleri, daha ucuza alışveriş yapmanızı sağlar. O yüzden Düğün Paketi Mobilya ve beyaz eşya alımında değerlendireceğiniz ilk seçenek olabilir. 
İçeriğini firmanın belirlediği paketler tek seçenekleriniz değil. Bazı firmalar kendi düğün paketinizi oluşturmanıza da imkân verir. Böylece kendi ihtiyaçlarınıza tam olarak karşılık veren bir alışveriş yapabilirsiniz.
 

Bazı Eşyaların Alımı Ertelenebilir 

 
En başında her şeyi eksiksizce temin etmek şahane olurdu, evet, ancak realiteden kopmamak gerek. Bütçeniz çok kısıtlıysa evi içinde yaşamaya uygun hale getirecek en önemli eşyaların teminine öncelik verip, gerisi için yapılacak alışverişleri sonraya bırakmanızda fayda var.
 

En Ucuz Düğün Paketleri Zuzima'da

 
Siz sadece hayat arkadaşınızla yeni yuvanızda geçireceğiniz yeni hayatınızın mutluluğuna odaklanın. Ev ihtiyaçları için yapılacak harcamalar Zuzima fırsatlarıyla dert olmaktan çıkıyor. 
Düğün paketlerinde en avantajlı fiyatlar Zuzima'da! Kasım ayı boyunca tüm ürünlerde peşin fiyatına üç taksit imkânı da cabası! 
Peki, Zuzima Düğün Paketlerinde Neler Var? İhtiyacınız olan her şey! Çeşitli mobilya takımlarının ve tekli ürünlerin kombinasyonundan oluşan paketleri seçebileceğiniz gibi, kendi paketlerinizi de oluşturabilirsiniz. Üstelik alışveriş tutarına göre 200 TL'den 5000 TL'ye varan değerde özel sertifikalı takı hediyesi veya aynı tutarda indirim de söz konusu. Ayrıcalıklardan faydalanmak için online mağazamıza göz atın.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.