Evlenecek Çiftler Mobilya Tercihini Nasıl Yapmalı?

23-11-2020 09:59
Evlenecek Çiftler Mobilya Tercihini Nasıl Yapmalı?

Mobilya Seçimini Aceleye Getirmeyin

 
Sizce evdeki atmosferi en çok etkileyen şey ne?
Sıradan bir mekânı, dört duvarı neler yuva haline getirir?
Bir yapıyı beton ve tuğla yığını olmaktan çıkarıp sıcacık yuvaya dönüştürmede mobilyanın rolü yadsınamaz. Mobilyalar hemen göze çarpacak kadar büyük hacimli olduklarından dekorasyonun karakterine en çok etki eden bileşenlerdendir. Mobilyanın konumlandırılışı, rengi ve formu, mekânın çehresini hemen etkiler. O yüzden yeni yuvanızı kurarken mobilya tercihi üzerinde uzun uzun durmanızda fayda var. Nasıl bir dekorasyon tarzı kullanacağınız, ayrı ayrı satılan ürünlerin model ve fiyatları ile Düğün Paketi Fiyatları ve içeriklerinin karşılaştırılması gibi çeşitli hususlar söz konusu. Mobilya tercihinde atlamamanız gereken bazı konuları şöyle listeleyebiliriz:
 

Beğenilerinizi En İyi Yansıtan Tarzı Bulun

 
Modern, klasik, barok, country, minimalist, İskandinav, rustik, endüstriyel, bohem, eklektik, vintage... Konu dekorasyon stili olunca karşımızda pek çok alternatif var. Bunların nasıl tarzlar olduğunu tanıtmak ayrı bir yazı konusu.
Dekorasyon stillerinin her biri farklı karakterleri yansıtır, birbirinden ayrı atmosferler sunar. Peki, hangisini seçmelisiniz? Tabii ki içindeyken size kendinizi en iyi hissettireni. Dekorasyon tarzı seçimi, kullanıcının kişiliğinden büyük ölçüde etkilenir. Gerçekten benimseyebileceğiniz bir mekân yaratmak için dekorasyon tarzlarını tanımaya vakit ayırıp "Tam bana göre!” diyeceğiniz seçeneği bulun.
 

Seçimi Kimin Yapacağı da Mühim

 
Bu konuya değinmek bazen gerekli, zira mobilya seçimini eşlerden sadece birinin ya da çiftin ebeveynlerinin üstlenmesi durumu sıklıkla görülebilmekte. Eve hangi eşyaların alınacağına evde yaşayacak kişilerin birlikte karar vermesi çoğu kez daha sağlıklıdır. Ne de olsa evde en çok vakit geçirecek kişiler ev sakinleri ve önemli olan onların mekânı nasıl görmek istedikleri. 
Ev sakinlerinin hepsinin seçim sürecine dahil olması da önemli. Evlenecek çift benzer beğenilere sahipse sorun yok ama farklı beğeniler söz konusuysa ortak noktada buluşmayı önemsemekte yarar var. 
 

Her Odayı Ayrı Değerlendirin

 
Salonu düzenlerken sadece estetiği göz önüne alabilirsiniz, ancak mutfakta, estetiğin yanı sıra işlevsellik de hesaba katılmalı. Yatak odasında uykuya yardımcı bir atmosfer yaratmak gerekirken, oturma odasında kişisel beğenilerinizi yansıtmak öncelik haline gelebilir.
Ev içindeki her odanın işlevi farklı olduğundan, her biri için mobilya seçerken farklı konulara odaklanmalısınız.
 

Kalite/Fiyat Değerlendirmesini Atlamayın

 
Özellikle bütçeniz kısıtlıysa satın alacağınız ürünlerin fiyatları da değerlendireceğiniz kriterlerin başında gelecektir. Fiyat kriterini mutlaka kalite ile birlikte ele alın. 
Satın almayı daha ekonomik kılmak için düğün paketlerinden yararlanabilirsiniz. Düğün Paketi Mobilya edinimini genellikle daha ucuza mal eder.
 

Ürünler Sağlığınızı Tehdit Etmesin 

 
Mobilya üretiminde kullanılan bazı materyaller zararlı kimyasallar içerebilir. Kimyasal oranı düşük ve/veya zararlı kimyasal içermeyen ürünleri tercih edin.
 

Zuzima Düğün Paketlerini İncelediniz mi?

 
Düğün Paketi Ucuz ve kaliteli seçeneklerle Zuzima'da! 
Yemek odası takımı, yatak odası takımı ve oturma gruplarının birleşiminden oluşan paketlerde %50’ye varan indirimler sizi bekliyor. Üstelik alışveriş tutarınıza göre 200 TL'den 5000 TL'ye varan değerde özel sertifikalı takı hediyesi veya anında bu tutarda indirim söz konusu.
Estetik, kalite, düşük fiyat ve sağlığa uygunluk kriterlerini başarıyla karşılayan ürünler içeren paketleri incelemeden karar vermeyin.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.