Ofis Kurma Maliyetinizi Düşürecek İpuçları

05-11-2020 15:05
Ofis Kurma Maliyetinizi Düşürecek İpuçları

Büro Düzenlemesi Cebinizi Yakmasın

 
Nihayet kendi işinizi kurdunuz, sektöre "Biz de varız!” dediniz. Biliyorsunuz, sağlam bir başlangıç yapmak için dikkat etmeniz gereken önemli bir konu var: maliyetler.
İş kurma sürecinde karşınıza çıkan ilk maliyet kalemlerinden biri, ofis düzenlemesi için yapacağınız harcamalardır. Henüz para kazanmaya başlamadığınız bu aşamada ofis düzenlemesine bir servet harcamak akıllıca olmaz elbette.
Belki de sektörde uzun zamandır varlık gösteriyorsunuz ve ofisinizin yenilenme vakti geldi. Ofis düzenleme maliyeti bu durumda da dikkat edilmesi gereken bir konu. Ne de olsa malum, devir, ekonomi devri...
Peki, ofisinizi minimum maliyetle nasıl düzenleyeceğinizi biliyor musunuz? Ekonomik Ofis Takımları seçmekten minimalizme, harcamalarınızı düşürecek işe yarar ipuçlarına göz atalım.
 

Mobilyaları Takım Halinde Satın Alabilirsiniz

 
Masa, koltuk, sehpa, kitaplık vb. mobilyalar için ayrı ayrı alışveriş yapmak, tam istediğiniz şekilde olan ürünleri bulmanızı sağlayabilir, ancak kimi durumlarda pek ekonomik olmayabilir. Takım halinde mobilya satın almak bu açıdan avantajlıdır. Bazı takımlar, masa, kütüphane, etajer, orta sehpa, keson ve koltuk gibi ihtiyaç duyacağınız her bileşeni içerir.
Ürünleri takım halinde satın almanın avantajına, ekonomik takımları tercih etmenin getireceği avantajı da ekleyebilirsiniz. Fakat Ucuz Ofis Büro Mobilyaları alırken atlamamanız gereken bir detay var: kalite.
Sırf ucuza mal olsun diye kalitesiz ürün satın almak, uzun vadede size daha pahalıya patlar. Bu sebeple, kaliteyi odakta tutan üretici veya perakendecilerin indirim kampanyalarını takip edebilir ya da kaliteyi her zaman ulaşılabilir fiyatlarla sunan firmaların izini sürebilirsiniz.
 

Minimalist Dekorasyondan Şaşmayın

 
Dekorasyonda minimalizm, ihtiyaçları karşılayacak miktarda işlevsel ve sade eşyalarla yaşam alanlarını düzenlemeyi ifade eder.
Konutlar için opsiyonel olan minimalizm, ofisler için neredeyse zorunluluktur desek yanlış olmaz, zira ofisler iş yürütülen yerler olduklarından öncelik, işlevselliktir. Dekoratif eşyaların fazla kullanılması, ofis içinde rahat çalışmayı önleyebilir. O yüzden ofisi pahalı tablolar, biblolar vs. ile doldurmanıza gerek yok. 
Üstelik minimalist dekorasyon daha profesyonel bir imaj çizer. Ofisinizin de kurumsal kimliğinizi yansıtan unsurlardan olduğunu göz önüne alınca, minimalizmin çizdiği profesyonel imajın değerini takdir edersiniz.
 

Ofisi Hareketlendirmede Renkleri Kullanabilirsiniz

 
Tamam, minimalizm iyi, hoş da çok asık suratlı, monoton bir dekorasyon da istemiyorsunuz. O halde görüntüye hareket katmak için odayı gereksiz eşyalarla doldurmak yerine, duvarda renklerle oynayabilirsiniz. Logonuzun renklerini ofis duvarlarında da kullanmak hem dekorasyonu canlandırır hem de kurumsal kimliğinize vurgu yapar.
 

Ofisiniz İçin Ekonomik Çözümler Zuzima'da

 
Kaliteli mobilyanın adresi Zuzima, birbirinden şık ve kullanışlı ofis takımlarını uygun fiyatlarla sunuyor. Çalışma masası, etajer, kütüphane, orta sehpa, keson ve Koltuklu Ofis Takımlarına %50’ye varan indirimlerle sahip olabilirsiniz.
Modern, işlevsel ve dayanıklı ürünler ayrıca insan sağlığına da dost. Zuzima'da sunulan ürünler, Avrupa E1 Kalite Standartlarındadır, yani kanserojen madde içermez ve alerjik değillerdir. 
Ayrıcalıklı Ofis Mobilya Modelleri ve Fiyatlarını online mağazamızdan şimdi inceleyin!
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.