Ofis Mobilyası Nereden Alınır?

19-11-2020 10:39
Ofis Mobilyası Nereden Alınır?

Kaliteli Ürün İçin Doğru Markanın İzini Sürün

 
Piyasadaki Ofis Mobilya Markaları içinde hangilerinden gözü kapalı alışveriş yapılabilir? Ofisin düzenlenmesinde bu sorunun yanıtını bulmak çok önemli. Beklentilerinizi karşılayacak ürünleri ancak kaliteli markalardan elde edebilirsiniz. 
Doğru markayı bulmak için ofis mobilyasından beklentilerinizin neler olması gerektiğini bilmelisiniz. Sonrası kolay aslında. Beklentilerinizi belirledikten sonra cevap kendiliğinden belirir; Bu beklentileri karşılayan marka, sizin için doğru markadır elbette.
Peki, ofiste kullanılacak mobilyalar hangi özelliklere sahip olmalı?
 

Kullanışlılık

 
Çalışma akışının sekteye uğramaması, işlerin yavaşlamaması için ofis mobilyalarında kullanışlılığı önemsemelisiniz. Bu konuda yapacağınız değerlendirmede şu türden soruları göz önüne alın: Dolap, kitaplık gibi ürünlerde yeterli depolama alanı var mı? Masalarda çalışma yüzeyi yeterli genişlikte mi? Masa, koltuk ve sandalye formları rahat bedensel pozisyonlara izin veriyor mu? Ürünlerde ekstra depolama alanı gibi ekstra işlevler var mı? Kullanışlı ürünler sunan markalara yönelmeyi tercih edebilirisiniz.
 

Dayanıklılık

 
Söz konusu mobilya olunca dayanıklılık elbette ilk gündem maddelerinden. Bununla birlikte kimi zaman uygun fiyat uğruna gözden çıkarılan ilk kriter de dayanıklılık olabilmekte. 
Ucuzluğu kalitesizliğinden kaynaklı ürünlerden uzak durun. Bunlar kısa sürede kullanılamaz hale gelip yeni ürün alımını gerektireceği için sonuçta size daha pahalıya patlayacaktır. Dayanıklı ürün sunan markaları araştırın.
 

Fiyat

 
Akıllıca alışveriş, yüksek kaliteyi uygun fiyata satın almaktır. Evet, dayanıklı ürünleri tercih etmelisiniz ama bu, mobilya için servet harcamanız gerektiği anlamına gelmiyor. Yüksek kalite standartlarını karşılayan ürünleri uygun fiyata sunan markalardan yana tercih kullanın.
 

Estetik

 
Ofisinizi dekore ederken şunu aklınızdan hiç çıkarmayın: Ofisin genel görünümü de kurumsal kimliğinizin ve imajınızın bir parçasıdır; hem de önemli bir parçası...
Bu noktada mobilyaların formları ve renkleri, dikkate almanız gereken konulardan. Seçeceğiniz marka, ofis ortamına gerçekten yakışacak stiller de sunabiliyor olmalı.
 

Sağlık

 
Ofis mobilyası satın alırken sağlığa uygunluk açısından değerlendirme yapmak akla pek gelmiyor, fakat sağlık konusunu atlamamakta yarar var. 
Günün çok büyük bir bölümü iş yerlerinde geçtiği için buralarda kullanılan eşyaların, araç gerecin sağlığa uygun nitelikte olması önemli. Seçeceğiniz mobilyada zararlı kimyasalların bulunmadığından ya da bu tür kimyasalların izin verilen miktarı aşmadığından emin olun. Özellikle üründe formaldehit oranının zarar verici düzeyde olmadığını gösteren E1 belgesine sahip markalara öncelik verebilirsiniz.
 

Beklentileri Karşılayan Mobilyalar Zuzima'da

 
1983 yılından beri müşteri memnuniyeti odağında faaliyet gösteren Zuzima, Ofis Mobilyalarında da en iyi çözümleri sunuyor. Dayanıklı, uygun fiyatlı ve kullanışlı ürünler ayrıca çok şık ve E1 standartlarını karşılamakta.
Ofis Mobilya Fiyatlarını ve modellerini online mağazamızdan incelemeden satın alma kararı vermeyin.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.